12 november 2019

Kanjers voor Kanjers sport event

Zondag 17 november 2019 vindt voor de derde keer het Kanjers voor Kanjers Sport Event plaats bij Vakantiepark De Twee Bruggen. Op deze dag kunt u ook als gast van ons vakantiepark meedoen aan één van de prachtige veldtoertochten (28, 38, 48 en 58 km). De kortste toertocht is ook geschikt voor gezinnen en deelnemers die minder goed getraind zijn.

Voor de wandelliefhebbers zijn er prachtige wandeltochten uitgezet (5, 10, 15 of 20 km) door de mooie natuur van Winterswijk en Aalten. Doet u ook mee?

Deelname aan de veldtoertocht kost 10 euro en deelname aan de wandeltocht kost 8 euro.

Wat is er allemaal te doen?

Daarnaast zorgt het Kanjers voor Kanjers team op het terrein van De Twee Bruggen voor adembenemende stunts van het BMX Freestyle Team en gezellige muziek. Ook zal de cyclocross op het terrein verreden worden, waarbij de passage door de zandspeeltuin altijd voor spectaculaire momenten zorgt. Voor de kinderen is er tevens een leuke MTB-clinic, met gave oefeningen op de fiets.  

 

Goede doel kanjers voor kanjers

De opbrengst van de wandel- en veldtoertocht gaat voor 100% naar Stichting Kanjers voor Kanjers. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de Achterhoek. Kanjers voor Kanjers maakt het mogelijk dat kinderen in de Achterhoek kunnen spelen en sporten die hier om uiteenlopende redenen niet of onvoldoende toe in staat zijn.

Graag tot 17 november!

Kijk voor meer informatie op: https://kanjersvoorkanjerssportevent.nl/

Hendrik-Jan Mensink
Eigenaar De Twee Bruggen