28 februari 2021

Vakantie bij De Twee Bruggen ten tijde van COVID-19

Ook nú bent u van harte welkom!

De ontwikkelingen rondom het coronavirus roepen veel vragen op. In deze blog proberen wij al zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Wij proberen alle vragen die wij ontvangen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.

Wij heten u van harte welkom bij De Twee Bruggen. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM, zodat u, als gast,  zo veilig én aangenaam mogelijk verblijft op ons park. Zo bent u even weg van huis en kunt u ontspannen van een welverdiende vakantie.

Hieronder leest u alle informatie omtrent COVID19 en De Twee Bruggen:

Ervaar een veilig én plezierig verblijf bij De Twee Bruggen

Gezondheid en veiligheid staan bij ons uiteraard voorop, maar gaan óók goed samen met ontspanning en plezier. Benieuwd wat u als gast te wachten staat? Lees hieronder de actuele stand van zaken en wat u op ons park kunt verwachten.

 

Het vakantiepark

Wij verwelkomen u graag op ons vakantiepark

Naar aanleiding van de door de overheid gestelde maatregelen zullen bepaalde faciliteiten niet of beperkt geopend zijn. Wij zullen binnen de mogelijkheden die er zijn er alles aandoen om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. 

 • Het binnenzwembad is geopend. 
 • De fitness is geopend.
 • Restaurant De Schoppe en de bowlingbanen zijn gesloten. 
 • De Foodcorner is geopend 
 • De sauna's en de zonnebank zijn geopend
 • De supermarkt is wegens verbouwing gesloten
 • De minigolf en tennisbaan zijn geopend
 • Activiteiten en plezier voor uw kinderen. De buitenbazen organiseren een aangepast programma binnen de RIVM-richtlijnen in de officiële Nederlandse schoolvakanties.
  Ook kunnen uw kinderen gerust spelen in de grote speeltuin van De Twee Bruggen.

Kampeervelden en accommodaties

 • Kampeerplaatsen geopend
 • Sanitairgebouwen zijn geopend
  U kunt gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen. 
 • Onze accommodaties zijn geopend
  Heeft u een chaletbungalow of lodgetent geboekt? Ook dan heten wij u van harte welkom! Elke accommodatie heeft een compleet ingerichte keuken, badkamer en woon- en slaapgedeelte, zodat u van alle gemakken bent voorzien tijdens uw verblijf. 

Bestaande reservering annuleren

Wilt u geen gebruikmaken van uw reservering vanwege het coronavirus? Dan is het mogelijk om deze te annuleren. Het reeds betaalde bedrag blijft als een tegoed voor u staan. Dit tegoed kunt u gebruiken voor voor een nieuwe reservering met als uiterlijke aankomstdatum 31 december 2022. Neem hiervoor contact met ons op per mail of per telefoon.

Neem contact op
Chalet Veranda (17)
Buiten zwembad
Minigolf (1)
Zwemmen (5)
Kamperen
Kanovaren

Veelgestelde vragen over het Coronavirus (COVID-19)

Ik heb binnenkort een vakantie geboekt bij Vakantiepark De Twee Bruggen, maar in verband met het Coronavirus wil ik mijn vakantie afzeggen. Krijg ik mijn geld terug?
Nee, u krijgt uw geld niet terug indien u annuleert wegens het Coronavirus. Annuleren wegens het Coronavirus impliceert niet dat u het vooruitbetaalde bedrag kunt terug krijgen. De annuleringsregeling uit de betreffende RECRON Algemene Voorwaarden zijn van toepassing en dat betekent dat u een deel of het geheel (bij annulering op de dag van ingangsdatum) van de overeen gekomen prijs zal moeten betalen. Indien u een eigen annuleringsverzekering heeft, verwijzen wij u door naar uw eigen verzekeraar.

De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk dat wij onze gasten de mogelijkheid bieden om het reeds aanbetaalde bedrag als een tegoed te laten staan, waarbij dit tegoed ingezet kan worden voor een nieuwe reservering met als uiterlijke aankomstdatum 31 december 2022. De eventuele meerkosten dient u zelf te betalen.

Ik kom uit Duitsland en wil mijn vakantie bij De Twee Bruggen afzeggen.
Indien u als onze Duitse gast niet kan of wil komen vanwege het feit dat u niet naar het buitenland wil of mag reizen, ligt dit in uw eigen risicosfeer. Daarom is een tegemoetkoming of restitutie niet verplicht anders dan de geldende annuleringsregelingen uit de betreffende RECRON Algemene Voorwaarden. De annuleringsregeling van de RECRON zijn van toepassing en dat betekent dat er annuleringskosten in rekening gebracht worden indien u niet wilt komen.

De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk dat wij onze gasten de mogelijkheid bieden om het reeds aanbetaalde bedrag als een tegoed te laten staan waarbij dit tegoed ingezet kan worden voor een nieuwe reservering met als uiterlijke aankomstdatum 31 december 2022. De eventuele meerkosten dient u zelf te betalen.