15 maart 2020

Vakantie bij De Twee Bruggen ten tijde van COVID-19

Ook nú bent u van harte welkom!

De ontwikkelingen rondom het coronavirus roepen veel vragen op. In deze blog proberen wij al zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Wij proberen alle vragen die wij ontvangen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden, maar door de enorme drukte op dit moment kan het zijn dat u langer dan u van ons gewend bent moet wachten op een antwoord.

Wij heten u van harte welkom bij De Twee Bruggen. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM, zodat u, als gast,  zo veilig én aangenaam mogelijk verblijft op ons park. Zo bent u even weg van huis en kunt u ontspannen van een welverdiende vakantie.

Hieronder leest u alle informatie omtrent COVID19 en De Twee Bruggen:

Ervaar een veilig én plezierig verblijf bij De Twee Bruggen

Gezondheid en veiligheid staan bij ons uiteraard voorop, maar gaan óók goed samen met ontspanning en plezier. Benieuwd wat u als gast te wachten staat? Lees hieronder de actuele stand van zaken en wat u op ons park kunt verwachten.

 

Het vakantiepark

Wij verwelkomen u graag op ons vakantiepark

Wij zijn verheugd over het feit dat de maatregelen versoepeld worden en dat daardoor onze faciliteiten weer open zijn. Wij zullen binnen de mogelijkheden die er zijn er alles aandoen om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. 

 • Het binnen- en buitenzwembad zijn geopend 
  Het binnenbad is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00 uur en het buitenbad van 07:00 tot zonsondergang. U hoeft voor het zwembad niet te reserveren.
 • Restaurant De Schoppe en het bijbehorende terras zijn geopend
  Heerlijk genieten van een hapje en een drankje op het terras of bij het het restaurant binnen. Indien u binnen wilt dineren dan dient u hiervoor een tafel te reserveren, voor het terras is dit niet nodig. U kunt telefonisch via +31 (0)543-565325 een tafel reserveren of stuur een mail naar deschoppe@detweebruggen.nl
  De volgende maatregelen nemen wij in acht bij Restaurant De Schoppe:
  Maximaal 2 personen per tafel tenzij zij tot hetzelfde huishouden behoren
  Een ieder dient een zitplek te hebben
  Houd 1,5 meter afstand tot anderen tenzij zij tot hetzelfde huishouden behoren
  Blijf thuis bij klachten
  Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  I.v.m de richtlijnen van de overheid zullen wij u per maandag 10  augustus vragen om u als gast te registreren.
 • Foodcorner is geopend
  Het is mogelijk om maaltijden ter plekke te nuttigen of af te halen bij de Foodcorner. Kom waar mogelijk alleen naar onze foodcorner.
  I.v.m de richtlijnen van de overheid zullen wij u per maandag 10  augustus vragen om u als gast te registreren.
 • De supermarkt is geopend
  Genieten van vers afgebakken broodjes? De supermarkt is dagelijks geopend.
 • De minigolf, tennisbaan en kanoverhuur zijn geopend
 • Animatieteam en plezier voor uw kinderen
  Ons animatieteam organiseert een aangepast programma binnen de RIVM-richtlijnen in de officiële Nederlandse schoolvakanties.
  Ook kunnen uw kinderen gerust spelen in de grote speeltuin van De Twee Bruggen.
 • De fitness en sauna zijn geopend

Kampeervelden en accommodaties

 • Kampeerplaatsen met privé sanitair zijn geopend
  Onze Supercomfort kampeerplaatsen zijn voorzien van privé sanitair.
 • Sanitairgebouwen zijn geopend
  U kunt vanaf 15 juni weer gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen.
 • Onze accommodaties zijn geopend
  Heeft u een chaletbungalow of lodgetent geboekt? Ook dan heten wij u van harte welkom! Elke accommodatie heeft een compleet ingerichte keuken, badkamer en woon- en slaapgedeelte, zodat u van alle gemakken bent voorzien tijdens uw verblijf.

Bestaande reservering annuleren

Wilt u geen gebruikmaken van uw reservering vanwege het coronavirus? Dan is het mogelijk om deze te annuleren. Het reeds betaalde bedrag blijft als een tegoed voor u staan. Dit tegoed kunt u gebruiken voor voor een nieuwe reservering met als uiterlijke aankomstdatum 1 juli 2021. Neem hiervoor contact met ons op per mail of per telefoon.

Neem contact op
DTB20190709 332
DTB20190709 529
DTB20190709 806
DTB20180511 0415
DTB20180511 1468
DTB20180511 1656

Timeline van alle updates van afgelopen tijd.

 

Update: 10 augustus 2020 09.30 uur 

U bent van harte welkom in ons restaurant De Schoppe en in onze foodcorner. I.v.m. de richtlijnen van de overheid zullen wij u per maandag 10 augustus vragen om u, zowel in ons restaurant als in onze foodcorner, als gast te registreren. 

Update: 6 mei 2020 19.00 uur

De maatregelen zijn versoepeld waardoor vanaf maandag 11 mei 2020 het binnen- en buitenbad zijn geopend. De sanitairgebouwen openen op 1 juli 2020.

Update: 28 april 09.30 uur

Onze kampeerplekken met privé-sanitair zijn vanaf 29 april geopend. Wanneer u in uw caravan of camper beschikt over een toilet en wasgelegenheid kunt u ook gebruik maken van onze comfort en comfort XL plekken vanaf 29 april. Onze sanitairgebouwen zijn gesloten. 

Update: 23 april 15.00 uur

Wegens de verlengde maatregelen van de Nederlandse Overheid en de Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland zullen onze sanitairgebouwen, Restaurant De Schoppe en het zwembad tot in iedergeval 20 mei gesloten zijn. Hiermee zijn onze comfort en comfort XL plekken tot 20 mei gesloten. De kampeerplekken met privé-sanitair zullen vanaf 29 april geopend zijn. 

Update: 1 april 15.00 uur

De maatregelen van de Nederlandse overheid zijn verlengd tot en met 28 april. Dit betekent dat de kampeervelden, Restaurant De Schoppe en het zwembad tot en met 28 april gesloten zijn. 

Update:  26 maart 2020: 20.45 uur

We hebben zojuist, donderdag 26-03-20 19.30 uur van de Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland te horen gekregen dat wij onze sanitaire voorzieningen niet mogen openen. Dit betekent wij onze kampeervelden op ons park moeten sluiten. We hebben hiermee duidelijkheid gekregen over de periode tot 6 april.

Onze kampeervelden, Restaurant De Schoppe en het zwembad blijven in ieder geval gesloten tot 6 april. We zijn nog in afwachting van de maatregelen die na 6 april zullen gelden.  

Wij zullen nu als eerste contact gaan opnemen met de gasten die een reservering hebben met een aankomstdatum vanaf vrijdag 27-03-2020 tot en met 05-04-2020. Wij wachten af wat de eventuele maatregelen zullen zijn na 06-04-2020. Zodra hier meer over bekend is nemen wij contact op met gasten die gereserveerd hebben vanaf 06-04-2020.

Weet dat wij in deze bijzondere tijden er alles aan doen om u binnenkort weer te mogen ontvangen als gast. Wij zijn klaar voor het seizoen, op welk moment het ook gaat starten. Van harte hoop ik u de komende periode te kunnen verwelkomen als gast.

Update:  24 maart 2020: 10.30 uur

Gisteravond heeft de Nederlandse overheid nieuwe maatregelen afgekondigd inzake het Corona virus. De effecten zijn voor de hele samenleving ingrijpend. De komende dagen gaan wij bekijken wat de gevolgen zijn voor de reserveringen met een aankomstdatum tot 1 juni. Heeft u een reservering bij ons in deze periode dan zullen wij u uiterlijk donderdagmiddag een email sturen met meer informatie en de mogelijkheden.
Wij vragen u om onze mail af te wachten alvorens u zelf contact met ons opneemt.

De gezondheid van ons allen staat bovenaan en is van het allergrootste belang. Na deze moeilijke tijd komt er ook weer een andere.

Laatste update: 20 maart 2020, 12.00 uur

Situatie tot en met 6 april

Vakantiepark De Twee Bruggen blijft geopend en onze gasten kunnen gebruik maken van hun geboekte vakantie.
Op basis van de laatste ontwikkelingen en het nieuws, neemt Vakantiepark De Twee Bruggen de volgende maatregelen:

 • Het zwembad, sauna en fitness zijn volledig gesloten.
 •  Het zwemonderwijs gaat niet door.
 • De minigolf en tennisbaan zijn gesloten
 • Restaurant De Schoppe en de bowling zijn gesloten. Het is wél mogelijk om maaltijden af te halen tussen 17.00 en 20.00 bij de Foodcorner waar een aangepast assortiment voor u wordt bereid.

Vakantiepark De Twee Bruggen houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft.

Veelgestelde vragen over het Coronavirus (COVID-19)

Ik heb binnenkort een vakantie geboekt bij Vakantiepark De Twee Bruggen, maar in verband met het Coronavirus wil ik mijn vakantie afzeggen. Krijg ik mijn geld terug?
Nee, u krijgt niet uw geld terug indien u annuleert wegens het coronavirus. Annuleren wegens het coronavirus impliceert niet dat u het vooruitbetaalde bedrag kunt terug krijgen. De annuleringsregeling uit de betreffende RECRON Algemene Voorwaarden zijn van toepassing en dat betekent dat u een deel of het geheel (bij annulering op de dag van ingangsdatum) van de overeen gekomen prijs zal moeten betalen. Indien u een eigen annuleringsverzekering heeft, verwijzen wij u door naar uw eigen verzekeraar.

De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk dat wij onze gasten de mogelijkheid bieden om het reeds aanbetaalde bedrag als een tegoed te laten staan waarbij dit tegoed ingezet kan worden voor een nieuwe reservering met als uiterlijke aankomstdatum 1 juli 2021. De eventuele meerkosten dient u zelf te betalen.

Ik kom uit Duitsland en wil mijn vakantie bij De Twee Bruggen afzeggen.
Indien u als onze Duitse gast niet kan of wil komen vanwege het feit dat u niet naar het buitenland wil of mag reizen, ligt dit in uw eigen risicosfeer. Daarom is een tegemoetkoming of restitutie niet verplicht anders dan de geldende annuleringsregelingen uit de betreffende RECRON Algemene Voorwaarden. De annuleringsregeling van de RECRON zijn van toepassing en dat betekent dat er annuleringskosten in rekening gebracht worden indien u niet wilt komen.

De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk dat wij onze gasten de mogelijkheid bieden om het reeds aanbetaalde bedrag als een tegoed te laten staan waarbij dit tegoed ingezet kan worden voor een nieuwe reservering met als uiterlijke aankomstdatum 1 juli 2021. De eventuele meerkosten dient u zelf te betalen.