Laat u verrassen met ludieke acties & events

Specials bij De Schoppe

Unieke momenten in het jaar zijn er om te vieren. Daarnaast is het leuk om eens een keer iets anders te doen op uw vrije dag of avond! Daarom verzorgen wij regelmatig een special, een ludieke actie of een gezellig event. Deze zijn meestal seizoensgebonden of georganiseerd op feestdagen, maar ook op momenten dat u het niet per se verwacht.

Benieuwd welke specials er op dít moment gelden? Kijk dan snel verder...

Kerst 2021

Kerst viert u feestelijk en smaakvol bij ons in Restaurant De Schoppe!

Programma Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag:
Wij begroeten u graag tussen 16.30 en 18.30 uur; tijd van aankomst doorgeven bij reservering. Op 1e en 2e Kerstdag is het eveneens mogelijk om tussen 12.30 en 13.30 uur plaats te nemen aan tafel.
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje van het huis. Als u aan tafel heeft plaatsgenomen komen we uw keuze voor het diner opnemen. Vervolgens starten we met een amuse.
Tijdens de avonden is er live muziek en vermaak voor de kinderen aanwezig.
Bekijk hier het complete kerstdiner.

Kosten:
De kosten voor het viergangen kerstdiner bedragen €43,50 per persoon en €19,50 voor het kindermenu. Deze bedragen zijn inclusief een welkomstdrankje, exclusief overige consumpties.

Reserveren:
Reserveren voor het kerstdiner is noodzakelijk. Pas nadat u een bevestiging heeft ontvangen is uw reservering definitief.
Eventuele dieetwensen graag doorgeven bij de reservering. Mochten er kinderen in uw gezelschap zijn waarvoor een kinderstoel gewenst is dit ook vermelden.
Indien u van tevoren of nadien gebruik van de bowlingbanen zal willen maken dient u deze te reserveren.

Weekspecials

Naast alle andere gerechten die u vindt op de menukaart van Restaurant De Schoppe, presenteren we wekelijks een afwisselend specials menu. Samengesteld met smaakvolle producten uit de streek, afgestemd op het seizoen. Komt u deze proberen?