Kerstdiner
Voorgerecht
Gazpacho van rode biet met gerookte knolselderij, gele biet, oude kaas van de Brömmels en vinaigrette van kruiden en pompoenpitolie of
Terrine van gerookte paling en zalm met zeekraal salade, gelei van wakame en mayonaise van kreeft en limoen of
Carpaccio van hert met kweepeer, veldsla, chips van aardpeer en dressing van rode port en mosterd
Tussengerecht
Pompoensoep met krokante pompoenpitten, geitenkaas en kruidenolie of
Gemarineerde tijgergarnalen met krokant buikspek, gebrande hazelnoot en puree van pastinaak of
Taartje met wildragout met rucola, Parmezaanse kaas en piccalilly
Hoofdgerecht
Frittata met bloemkool met gerookte Italiaanse kaas, freekeh met geitenyoghurt en zoete wintersalade of
Winter kabeljauw met aardappeltaartje, venkel met appel en grapefruit en mosterdsaus of
Tournedos & sukade met taartje van rode kool én aardappel en rode wijn saus met paddenstoelen of
Hertenbiefstuk en wilde eendenborst met witlof, stoofpeertje, krokante aardappelpuree en jus met jeneverbes en cranberry
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, rauwkostsalade en winterratatouilleÂ
Dessert
Christmas pudding met bloedsinaasappel ganache, cranberry gel, citrus meringue en roomijs met amarena kers of
Koffie cheesecake met pure chocolade, oreo crumble, saus van rood fruit en boerenroomijs
Kaasplankje; diverse kazen voor u geselecteerd met vruchtencompote, kletzenbrood en crumble van koffiebonen