Culinair

Vakantiepark De Twee Bruggen heeft de hartstochtelijke voorkeur om u vanaf de ochtend tot in de avond te laten genieten van smaakvolle gerechten. In onze supermarkt kunt u terecht voor heerlijke vers afgebakken broodjes in de ochtend. De Foodcorner in ons zwembad biedt u de mogelijkheid om te genieten van een ontbijt, een snelle hap tussendoor of u kunt bijvoorbeeld een pizza afhalen. Geniet u liever van een drankje op het terras en wilt u uitgebreid dineren met het hele gezin? Dan kunt u terecht bij Restaurant De Schoppe. Qua eten en drinken is er voor iedere fijnproever keuze genoeg op ons vakantiepark!

Restaurant De Schoppe

Een heerlijk kopje koffie op het terras, een lekkere lunch, pannenkoek of uitgebreid diner. Restaurant De Schoppe biedt voor ieder wat wils.

Meer informatie

Foodcorner

Een heerlijk ontbijt, een lekker frietje of na een actieve dag meer trek in een pizza? Dit haalt u bij onze foodcorner in het zwembad.

Meer informatie

Supermarkt

Hier kunt u terecht voor heerlijk vers afgebakken broodjes. En iets vergeten? Dan haalt u het gewoon in onze supermarkt.

Meer informatie