Chalets

Chalet huren in Winterswijk

Een chalet huren in Winterswijk? Zet koers richting het mooie Winterswijk en huur een chalet op ons vakantiepark voor een heerlijk weekendje weg of vakantie. Heerlijk ontspannen en ongestoord samen genieten in uw chalet in Winterswijk. Vakantie is hét moment om nieuwe energie op te doen en te genieten met het gezin, familie en vrienden. Onze chalets gelegen in de Achterhoek bieden u de mogelijkheid om optimaal uw welverdiende vakantie door te brengen. Maak uw keuze uit onze volledige ingerichte 4-persoons chalets, type veranda of type hooiruif. Daarnaast kunt u kiezen uit onze 6-persoons chalets type veranda of type boerderij in de Achterhoek en geniet samen van een heerlijke tijd. 

In welk seizoen u ook komt, we begroeten u graag voor een heerlijk verblijf in een chalet op ons vakantiepark in Winterswijk. Bekijk hieronder de verschillende verhuurmogelijkheden en boek direct online!

Verblijf in één van onze chalets in Winterswijk

Wakker worden en gezamenlijk ontbijten. Genieten van een heerlijke ochtend in het zwembad met uw kinderen. Net die buizerd of dat hertje spotten tijdens een lange wandeling vanaf uw chalet door prachtige omgeving van de Achterhoek. Samen eropuit om de gezellige plaatsen rondom Winterswijk te ontdekken. Allemaal heerlijke momenten om van te genieten en samen nieuwe herinneringen te maken.

Onze 4-persoons of 6-persoons chalets in de Achterhoek zijn een perfecte plek om samen te komen voor een onvergetelijke tijd.

Een chalet huren in Winterswijk

Wanneer u een chalet wilt huren op ons vakantiepark dan heeft u de keuze uit de 4-persoons chalet type hooiruif of de 4-persoons chalet type veranda of maak uw keuze uit onze 6-persoons type boerderij of de 6-persoons chalet type veranda. Beide type chalets zijn volledig ingericht, waarbij de hooiruif en de boerderij centraal op het park liggen, de chalets zijn van alle gemakken voorzien. De 6- persoons chalet type boerderij is zelfs voorzien van een 2-persoons sauna. Kiest u voor een chalet type veranda dan is een deel van de veranda overdekt. Wanneer gasten bij ons een chalet huren zijn uw huisdieren (tegen betaling en maximaal twee per accommodatie) van harte welkom. Daarnaast is het mogelijk om deze chalets in de Achterhoek het gehele jaar te huren. In de winter kunt u misschien wel sneeuwballen gooien en in de zomer is het heerlijk wegdromen in een boek op terras van uw accommodatie.