Chalets

Luxe chalets in Winterswijk, de Achterhoek

Vertrek naar het mooie Winterswijk en huur een van onze luxe chalets bij De Twee Bruggen voor een heerlijk weekendje weg of uw welverdiende vakantie. De volledig ingerichte chalets -voor 4 tot 6 personen- zijn van alle gemakken voorzien, zodat u zorgeloos van uw vrije tijd geniet.

Luxe chalets voor 4 tot 6 personen

In onze chalets brengt u optimaal uw welverdiende vakantie door. Afhankelijk van de grootte van uw groep of gezin, kiest u uit de volgende type chalets:

 

Nieuwsgierig naar de exacte ligging van de chalets? Download de plattegrond van ons vakantiepark. Zo ziet u ook waar ons zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

In welk seizoen u ook komt, we begroeten u graag voor een heerlijk verblijf in een Chalet op ons vakantiepark in Winterswijk. Zijn onze chalets niet beschikbaar tijdens uw geplande vakantie? Bekijk dan onze bungalows en lodgetenten. Of kom bij ons kamperen!

Huur de chalet die bij uw wensen past!

Onze 4-persoons of 6-persoons chalets zijn voorzien van compleet ingerichte keukens, badkamers en ruime terrassen. Daarnaast maakt u vrijblijvend gebruik van de faciliteiten van ons vakantiepark zoals het zwembad, de sauna en de fitnessruimte.

Beschikbaarheid

De chalets zijn het hele jaar door te huur. Zo kunt u zowel in de zomer- als wintermaanden van Winterswijk en haar bosrijke omgeving genieten. Ontdek zelf wat elk seizoen u te bieden heeft!

Huisdieren

Huisdieren zijn -tegen betaling en maximaal twee per accommodatie- van harte welkom!

Tweebruggen 009094Bruggen

Bungalows

Bekijk ook onze bungalows, geschikt voor 6 tot 8 personen

Bekijk onze bungalows
TB20220629 0159

Lodgetenten

Kamperen, met de luxe van een accommodatie. Ruimte voor maar liefst 6 personen 

Bekijk onze lodgetenten