Scroll down
Sfeervol genieten bij Restaurant De Schoppe Culinaire hoogstandjes met verse, lokale producten

Restaurant De Schoppe in Winterswijk

Restaurant De Schoppe ligt in Winterswijk, omringd door weilanden en gelegen aan de rand van vakantiepark De Twee Bruggen. Het eigentijdse restaurant is sinds 1968 (en tot op de dag van vandaag) een gezellige en sfeervolle ontmoetingsplaats. Kom heerlijk een hapje eten, een borrel drinken of geniet van een kop koffie met een lekker gebakje. En wanneer u heerlijk op het terras zit, heeft u uitzicht op (uw) spelende kinderen in de aangrenzende zand- en waterspeeltuin.

Wij heten u van harte welkom aan Meenkmolenweg 23 in Winterswijk!

Voor Restaurant De Schoppe (binnen, op het terras en bij de bowlingbanen) dient u een coronatoegangsbewijs te laten zien waarmee u voldoet aan de voorwaarden (volledig gevaccineerd, een geldig herstelbewijs, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud). Vanaf 13 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.  Met de Nederlandse Coronacheck-app of die van uw land kunt u het coronatoegangsbewijs ophalen.

Restaurant De Schoppe is in ieder geval tot en met 6 maart 2022 tot 22.00 uur geopend. 

Reserveer online uw tafel

Openingstijden

Restaurant De Schoppe is het hele jaar door geopend.

  • Vanaf eind maart tot en met eind oktober zijn wij dagelijks geopend vanaf 08:00 uur.
  • Vanaf eind oktober tot en met eind maart kunt u van maandag t/m vrijdag vanaf 12:00 uur bij ons terecht en in het weekend vanaf 08:00 uur.
  • De keuken is het hele jaar door geopend tot 20:30 uur.

Er is voldoende parkeergelegenheid, het pand is toegankelijk voor rolstoelen en er is een mindervalide toilet. Ook is het pand toegankelijk voor (aangelijnde) honden.

Proef de Achterhoek bij De Schoppe

Schuif aan tafel en laat u verwennen met de smaakvolle gerechten van onze chefs. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils, variërend van vlees, vis en vegetarisch tot een rijkelijk gevulde pannenkoek.

Meer informatie
Rustige en sfeervolle vergaderlocatie

Op zoek naar een sfeervolle en rustige vergaderlocatie (met culinaire versnaperingen)? Kom naar De Schoppe voor een zakelijke lunch, vergadering, training of bedrijfspresentatie.

Meer informatie
Feestlocatie voor onvergetelijke momenten

Geen feest is hetzelfde! Daarom maken wij van uw feestelijke gelegenheid een onvergetelijke dag of avond. Ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn…

Meer informatie

Wilt u meer weten of reserveren?

We komen graag met u in contact en denken graag met u mee. Bel naar 0543 565325 of reserveer direct online.

Online reserveren

Adres- en contactgegevens

Restaurant De Schoppe
Meenkmolenweg 23
7109 AH Winterswijk Miste

Telefoonnummer: 0543 565 325