Scroll down
Sfeervol genieten bij Restaurant De Schoppe Culinaire hoogstandjes met verse, lokale producten

Restaurant De Schoppe in Winterswijk

Restaurant De Schoppe ligt in Winterswijk, omringd door weilanden en gelegen aan de rand van vakantiepark De Twee Bruggen. Het eigentijdse restaurant is sinds 1968 (en tot op de dag van vandaag) een gezellige en sfeervolle ontmoetingsplaats. Kom heerlijk een hapje eten, een borrel drinken of geniet van een kop koffie met een lekker gebakje. En wanneer u heerlijk op het terras zit, heeft u uitzicht op (uw) spelende kinderen in de aangrenzende zand- en waterspeeltuin.

Wij heten u van harte welkom aan Meenkmolenweg 23 in Winterswijk!

Restaurant De Schoppe is helaas gesloten vanwege de maatregelen voor een kop koffie, lunch of diner tot in ieder geval 25 januari 2022. Heeft u wel zin in een kop koffie to go of andere winterse versnaperingen? Dit kan bij onze buitenbar, deze is dagelijks geopend van 12.00 - 17.00 uur waarbij u ook de mogelijkheid heeft om diverse gratis wandeltochten af te halen. 

Thuis genieten van een maaltijd zonder lang in de keuken te hoeven staan? U kunt diverse gerechten bestellen via deze link en afhalen in Restaurant De Schoppe. Dit kan dagelijks van 12.00 - 19.00 uur. 

We zien u graag!

Openingstijden

Restaurant De Schoppe is het hele jaar door geopend.

  • Vanaf eind maart tot en met eind oktober zijn wij dagelijks geopend vanaf 08:00 uur.
  • Vanaf eind oktober tot en met eind maart kunt u van maandag t/m vrijdag vanaf 12:00 uur bij ons terecht en in het weekend vanaf 08:00 uur.
  • De keuken is het hele jaar door geopend tot 20:30 uur.

Er is voldoende parkeergelegenheid, het pand is toegankelijk voor rolstoelen en er is een mindervalide toilet. Ook is het pand toegankelijk voor (aangelijnde) honden.

Proef de Achterhoek bij De Schoppe

Schuif aan tafel en laat u verwennen met de smaakvolle gerechten van onze chefs. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils, variërend van vlees, vis en vegetarisch tot een rijkelijk gevulde pannenkoek.

Meer informatie
Rustige en sfeervolle vergaderlocatie

Op zoek naar een sfeervolle en rustige vergaderlocatie (met culinaire versnaperingen)? Kom naar De Schoppe voor een zakelijke lunch, vergadering, training of bedrijfspresentatie.

Meer informatie
Feestlocatie voor onvergetelijke momenten

Geen feest is hetzelfde! Daarom maken wij van uw feestelijke gelegenheid een onvergetelijke dag of avond. Ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn…

Meer informatie

Wilt u meer weten of reserveren?

We komen graag met u in contact en denken graag met u mee. Bel naar 0543 565325 of reserveer direct online.

Online reserveren

Adres- en contactgegevens

Restaurant De Schoppe
Meenkmolenweg 23
7109 AH Winterswijk Miste

Telefoonnummer: 0543 565 325