Veelgestelde vragen

Een overzicht van veelgestelde vragen.

Uw verblijf

Bij Vakantiepark De Twee Bruggen kunt u iedere dag van de week aankomen en vertrekken, dit geldt zowel voor het kamperen als voor het huren van een accommodatie. Dit is echter niet mogelijk rondom Pasen, Hemelvaart en Pinksteren, dan dient u het hele verplichte arrangement af te nemen indien u een accommodatie huurt.

Comfort en Comfort XL plaatsen zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 13.00 uur. Supercomfortplaatsen zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur. 

Op de dag van aankomst is uw accommodatie beschikbaar vanaf 16.00 uur.

De kampeerplaatsen dienen voor 11.00 uur leeg te zijn. 

Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

U kunt zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten op ons vakantiepark. Het is niet mogelijk om een late checkout bij te reserveren. 

Dit is mogelijk. Bezoek is gratis, tenzij zij blijven overnachten dan kunt u dit melden bij de receptie.

Voor het inchecken is het makkelijk dat u uw reserveringsbevestiging kunt laten zien bij aankomst. Daarnaast hebben wij het kenteken van uw auto nodig voor ons slagboomsysteem.

Op onze kampeerplaatsen mag er één bijzettent (2 personen) bijgeplaatst worden. Bij de accommodaties mag dit niet. 

Online boeking

Het is mogelijk om tegen betaling van € 25,- een bepaalde accommodatie of kampeerplek met voorkeur te reserveren.

Per kampeerplaats of accommodatie zijn er maximaal twee huisdieren toegestaan. Wanneer u komt kamperen betaalt u hiervoor € 7,00 per huisdier per nacht. Wanneer u een accommodatie huurt dan betaalt u hiervoor € 9,50 per huisdier per nacht. 

In al onze accommodaties zijn standaard dekbedden en kussens aanwezig en daarbij ligt er per persoon een lakenpakket klaar, dit is bij de prijs inbegrepen. 

Voor het inchecken is het makkelijk dat u uw reserveringsbevestiging kunt laten zien bij aankomst. Daarnaast hebben wij het kenteken van uw auto nodig voor ons slagboomsysteem.

Ons vakantiepark richt zich op gezinnen met jonge kinderen en senioren. Een verblijf met een groep jongeren is bij ons niet toegestaan. 

Faciliteiten

Over het gehele park is er wifi aanwezig, twee wifitickets zijn bij de prijs inbegrepen. Indien u van meer wifitickets gebruik wilt maken kunt u bij de receptie extra tickets kopen. 

1 dag € 4,-
3 dagen € 6,-
1 week € 10,-
1 maand € 25,-

Wanneer u een kampeerplaats of accommodatie gehuurd heeft op ons park dan heeft u gratis toegang tot zowel het binnen- als het buitenzwembad.

Op ons vakantiepark zijn er verschillende fietsen te huur vanaf € 11,00 per fiets per dag. Kinderfietsen zijn te huur vanaf € 8,50 per dag.

In de in de officiële Nederlandse schoolvakantie is er een animatieprogramma voor de kinderen. Ons animatieprogramma is met name gericht op kinderen in de leeftijd tot 12 jaar.

Vervoer

Er mag één auto (met uitzondering van de bungalows en de groepsaccommodatie) bij uw locatie geparkeerd worden.

Ons vakantiepark is lastig te bereiken via het openbaar vervoer. Het is mogelijk om met de trein naar station Winterswijk of Aalten te reizen. Vanaf daar kunt u een taxi nemen, deze dient u wel vooraf te reserveren.

Op de parkeerplaats bij de receptie staat één laadpaal waar twee elektrische auto's tegelijkertijd opgeladen kunnen worden. 

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel uw vraag dan aan ons! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stel uw vraag