Wat te doen in de Achterhoek? Ontdek de leukste activiteiten in onze buurt

In de Achterhoek is van alles te doen en te beleven zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Trek de Achterhoekse natuur in om ultieme rust te ervaren, bezoek al fietsend een van de leuke stadjes of dorpjes of ga op pad met de kinderen. Omdat het aanbod groot en zeer divers is, hebben wij de leukste activiteiten voor u uitgelicht.

Wat kunt u doen in de Achterhoek?

Vanuit ons vakantiepark in de Achterhoek kunt u de regio beleven. Winterswijk vervult een belangrijke streekfunctie. U vindt er diverse winkels, culturele bezienswaardigheden, restaurants en evenementen. De regio Achterhoek staat bekend om de vele activiteiten in de gezellige dorpjes en de mogelijkheden om te recreëren zijn divers. Voor kinderen is er volop vertier, zowel binnen als buiten. Bovendien ligt Duitsland om de hoek. Winterswijk en de Achterhoek bieden alles waar u naar op zoek bent.

Inspiratiepunt bij De Twee Bruggen

Zoekt u inspiratie voor een heerlijke vakantiedag? Dat ontdekt u zelf bij ons Inspiratiepunt bij de receptie.

Hier maakt u op een moderne en interactieve manier kennis met al het moois dat Winterswijk en omgeving u te bieden heeft. Van wandel- fietsroutes tot diverse musea. U leest en hoort lokale verhalen, neemt gratis brochures mee en heeft keuze uit diverse souvenirs.

De leukste activiteiten in de directe omgeving van De Twee Bruggen

Hieronder staan onze tips voor een leuk dagje uit!

16Aug2016 0173

Bezoek Winterswijk

Eventjes winkelen, een terrasje pakken of wandelen door de historische straatjes van Winterswijk. Op slechts 7,5 kilometer van het park ligt dit gezellige dorp dat zeker een bezoek waard is! Ontdek zelf wat u hier kunt beleven!

Ontdek Winterswijk
Zand En Water Spelen Hof Van Eckberge

Ga een dagje uit

Er een dag helemaal tussenuit? Wat dacht u van een het Klimbos in Ruurlo, waar uw kinderen van boom naar boom slingeren. Of wandel naar de Slingeplas, waar veel recreatie plaatsvindt in en om het water. En net over de grens, vindt u Moviepark Germany.

Bekijk alle dagjes uit
TB20230717 0679 HDR

Trek de natuur in

U stapt op de fiets en bevindt zich in mum van tijd in het nationale landschap van Gelderland. Of breng een bezoek aan De Steengroeve in Winterswijk, waar de geschiedenis tot leven komt. Wij nemen u graag mee de natuur in!

Verken de Achterhoekse natuur
20160309 DHF 3894

Bezoek een van de diverse musea

Benieuwd naar de Achterhoekse geschiedenis en kennismaken de ‘gemeudelijke’ cultuur? In de omgeving bezoekt u diverse musea waar u van alles leert over onze streek. Bezoek bijvoorbeeld Villa Mondriaan, dé plek waar de carrière van deze grote schilder ooit begon…

Ontdek de Achterhoekse musea