Dagje uit in de Achterhoek: dit zijn de leukste uitstapjes voor het hele gezin!

Ga een gezellig dagje uit met het hele gezin in de Achterhoek… Er is immers van alles te beleven! Kies een sportief uitje, maak een korte wandeling naar een groot recreatieplas of breng een bezoek aan Europa’s grootste vrijetijdsmarkt.

Dagje uit? Dit zijn de leukste uitstapjes voor het hele gezin!

Hieronder staan de leukste uitstapjes op een rij, die u kunt ondernemen tijdens uw verblijf bij De Twee Bruggen.

Hof Van Eckberge Klimwand

Hof van Eckberge

Kom spelen in een groot klimhuis met maar liefst 3 verdiepingen. Bij Hof van Eckberge bevinden uw kinderen zich in een speelparadijs -zowel binnen als buiten- vol trampolines, klimtorens en glijbanen. Ook is er een rodelbaan en een speciaal zandkasteeltje voor de allerkleinsten.

Meer over Hof van Eckberge
Doolhof Ruurlo

Doolhof Ruurlo

Komt u uit bij de uitkijktoren, te midden van het Doolhof in Ruurlo? Ga de uitdaging aan en maak er een wedstrijd van: kijk wie er als eerste het doolhof trotseert! Ook kunt u deelnemen aan een spannende vossenjacht, speurtocht of spooktocht.

Meer over Doolhof Ruurlo
Wildpark Frankenhof

Wildpark Frankenhof

Alleen de autorit ernaartoe is al een beleving: u rijdt via de Duitse bossen van de Hohe Mark naar Wildpark Frankenhof. Daar wacht u een fijne dag uit voor het hele gezin! Het dierenpark heeft niet alleen dieren, maar ook een gigantische speeltuin én een trollenland met magische klimpaddenstoelen.

Meer over Wildpark Frankenhof
Golfbaan

Golfbaan de Voortwisch

Vlak bij De Twee Bruggen en de Duitse grens ligt Golfbaan de Voortwisch, een sfeervolle golfbaan met 18 holes. Of u beginner of gevorderde bent, u wordt er van harte welkom geheten! U kunt hier zelfs een golfclinic volgen om uw GVB te behalen.

Meer over De Voortwisch
Ketteler Hof

Ketteler Hof

Middenin natuurpark Hohe Mark -bij Halter am See in Duitsland- ligt ‘Freizeitpark’ Ketteler Hof. Een park waarin uw kinderen (van alle leeftijden) van alles beleven: van een natuurpad dat door het bos slingert, hoge klimtorens en talloze springkussens tot spannende waterglij- en rodelbanen.

Meer over Ketteler Hof
Klimbos 016

Klimbos Achterhoek

Bij het Klimbos in Ruurlo bevindt u zich op hoogtes van 3 tot 12 meter boven de grond. U kiest 6 verschillende klimavonturen dwars door het bos en legt -op een veilige manier- het parcours af. Een gaaf avontuur voor het hele gezin! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Meer over Klimbos Achterhoek
Bandit

Movie Park Germany

Een achtbaanrit maken in Duitslands’ oudste houten achtbaan en een kijkje nemen achter de schermen van films? Voor een dag vol spanning en adrenaline brengt u een bezoek aan Movie Park Germany, dat op slechts 1 uur rijden van De Twee Bruggen ligt.

Meer over Movie Park Germany
Obelink Buiten

Vrijetijdsmarkt Obelink

In Winterswijk ligt de grootste outdoor- en kampeerwinkel van Nederland. Hier kunt u -als kampeerder- uw hart ophalen. Van caravan en tenten tot servies, barbecues en sportkleding: alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie, vindt u hier!

Meer over Vrijetijdsmarkt Obelink
Restantenmarkt Braderie 2

Winkelen

U verblijft weliswaar middenin de natuur, maar bevindt zich op een korte autorit van diverse steden. Breng een bezoek aan het centrum van Winterswijk, bezoek boekenstad Bredevoort of rijd een stukje verder naar Arnhem of Enschede.

Meer winkelgebieden in de buurt
Wijngaard Hesselink

Wijngaard Hesselink

Geniet van het uitzicht op het Achterhoekse coulisselandschap terwijl u nipt aan een heerlijk glas wijn. Bij Wijngaard Hesselink proeft u letterlijk de sfeer van de streek. Kom langs voor een wijnproeverij, een rondleiding door de wijngaard of een wandel- of fietstocht in de directe omgeving.

Meer over Wijngaard Hesselink
TB20210717 0587

De Slingeplas

Trek uw badkleding alvast aan en zet koers naar de Slingeplas, op loopafstand van De Twee Bruggen. Dit recreatiegebied ligt op steenworp afstand van het vakantiepark waar u kunt wandelen, ontspannen in de zon of zwemmen in het water.

Meer over De Slingeplas