Klimbos Achterhoek

Klimbos Achterhoek in Ruurlo is een ware belevenis. Op hoogte van 3 tot maar liefst 12 meter vindt u er 6 verschillende klimavonturen. Bij Klimbos Achterhoek kunt u terecht voor een uitje met het hele gezin. Achter elke boom schuilt een nieuwe verrassing en voor elk niveau is er een parcours. Voor de jonge gasten (met je arm gestrekt minimaal 1.40 meter) is er een Junior Klimbos.

Klimbos en Junior Klimbos

Klimbos Achterhoek in Ruurlo is wat je noemt een echte ontdekking. Hier vind je maar liefst 6 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen dwars door het bos. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot niet minder dan 12 meter. Een bezoek aan Klimbos Achterhoek in Ruurlo duurt maximaal drie uur en na afloop kun je onder het genot van een drankje of een ijsje nagenieten.

Junior Klimbos
Voor de kleinere bezoekers vanaf 7 jaar hebben we speciaal het Junior Klimbos. Mooi voor als je met je arm gestrekt al wel tot de lifeline op 1.40 meter reikt, maar nog niet de 1.80 meter haalt van de andere routes. Dit Junior Klimbos bestaat uit 2 routes en meer dan 25 overspanningen. Dit is spektakel op 3 tot 5 meter hoogte.

Openingstijden en adres

Kijk voor de actuele openingstijden, prijzen én om te reserveren op: www.klimbos.nl/klimbos-achterhoek/. Vanaf De Twee Bruggen rijdt u in ongeveer 35 minuten naar het Klimbos.

Klimbos Achterhoek
Hengeloseweg 2
7261LV Ruurlo

Ontdek alle dagjes uit in de Achterhoek