Inspiratiepunt Verken Winterswijk te voet, fiets of kano vanuit De Twee Bruggen

Bezoek ons Inspiratiepunt bij de receptie

Zoekt u inspiratie voor een heerlijke vakantiedag? Van wandel- fietsroutes tot diverse musea: de recreatieve mogelijkheden in en rondom Winterswijk zijn eindeloos.

Breng een bezoek ons inspiratiepunt bij de receptie. Hier maakt u op een moderne en interactieve manier kennis met al het moois dat Winterswijk en omgeving u te bieden heeft. Ontdek bij het inspiratiepunt de vele musea's, wandel- en fietsgebieden en bijvoorbeeld de geschiedenis van De Twee Bruggen. En wilt u een dagje uit over de grens? Ook hiervoor vindt u tips bij het inspiratiepunt.

De Twee Bruggen als TOP in Winterswijk

De Twee Bruggen is een van de 33 Toeristische Overstappunten (TOP) in de Achterhoek. Deze vormen startpunten van diverse gemarkeerde routes. Parkeer uw auto bij ons park en stap over op een andere manier van voortbewegen om de omgeving te verkennen: van uitgestippelde wandel- en fietsroutes tot unieke kanotochten. Ontdek de mogelijkheden vanuit TOP De Twee Bruggen!

Het TOP-startpunt bij De Twee Bruggen is zowel per auto of fiets goed bereikbaar. In de omgeving Winterswijk staan speciale verkeersborden die u naar onze TOP-locatie leiden. Of navigeer naar Meenkmolenweg 23 in Winterswijk Miste.

TB20210717 0149
TB20210717 0188
TB20210717 0182
TB20210717 0155