Fietsen en/of wandelen in de Achterhoek

Het is heerlijk fietsen in de Achterhoek, De Twee Bruggen ligt midden in de natuur vergeet dus vooral niet om uw fiets mee te nemen of huur tijdens uw verblijf op ons vakantiepark fietsen bij de receptie. Stap op de fiets en ontdek de prachtige landgoederen, boerderijen, zandpaden, buurtschappen, winkelcentra, knusse theetuinen en wijngoederen van de Achterhoek.

Houdt u van wandelen? Vergeet dan vooral niet om uw wandelschoenen mee te nemen tijdens uw vakantie in de Achterhoek. De omgeving van ons vakantiepark leent zich uitstekend voor een ontspannen wandeling door het prachtige Achterhoekse landschap. Uren dwalen door de prachtige natuur en net die buizerd of dat hertje spotten tijdens een mooie wandeling langs De Slingeplas en door het natuurgebied het Grote Goor.

Een echte fietsvakantie

Bij de receptie zijn diverse fietsroutes verkrijgbaar die u door de prachtige omgeving leiden. Of stel uw eigen fietsroute samen aan de hand van het fietsknooppunten netwerk en geniet van een echte fietsvakantie in de Achterhoek. De fietsen zijn per dag vanaf € 11,00 te huren bij onze receptie. Niet voor niets wordt er bij ons vakantiepark vaak geboekt door echte fietsliefhebbers. 

202205 DTB Fietsroute Zwillbrocker Venn

Fietsroute: Zwillbrocker Ven

Deze fietsroute -van 34 kilometer- neemt u mee over de grens naar Duitsland, naar een Natura-2000 gebied waar u (met een beetje geluk!) flamingo's spot.

Fietsroute downloaden
202205 DTB Fietsroute Corle Vragender Klooster

Fietsroute: Corle, Vragender & 't Klooster

Deze fietsroute van 26 kilometer neemt u mee naar Corle, Vragender en 't Klooster. U slingert door het Achterhoekse coulisselandschap en doet verschillende unieke plekken aan.

Fietsroute downloaden
202205 DTB Fietsroute Bocholt Textielmuseum

Fietsroute: Bocholt Textielmuseum

Ook deze fietsroute -van 33 kilometer- neemt u mee naar Duitsland. Bocholt, om precies te zijn. Hier staat een prachtig textielmuseum, die u kunt bezoeken.

Fietsroute downloaden
Restaurant De Schoppe (5)

Fietsroute: 't Klooster, Barlo & Bredevoort

Deze fietsroute (27 kilometer) neemt u mee naar 't Klooster, Barlo en Bredevoort. Word meegenomen naar authentieke plaatsjes en door de typische, ongerepte natuur rondom Winterswijk.

Fietsroute downloaden

Eindeloos wandelen

De vele zandwegen en bospaden vragen erom om ontdekt te worden en door het afwisselende landschap raakt u niet snel uitgekeken. Wandel één van de wandelroutes die verkrijgbaar zijn bij onze receptie of stel uw eigen wandeling samen door middel van het uitgebreide wandelnetwerk. Eindeloos wandelen in de Achterhoek voor een echte wandelvakantie of een korte wandeling met uw kinderen, er is altijd een mooie route die u langs die mooiste plekken leidt.