Kindercamping in Winterswijk, de Achterhoek

Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk is een zeer kindvriendelijke camping in de Achterhoek. Hier beleven onze jongste gasten een vakantie die zij niet snel vergeten! Van zwemmen in ons binnen- of buitenbad en volop vermaak bij De Buitenplaats tot talloze activiteiten die rondom het vakantiepark te vinden zijn: uw kids vervelen hier zich geen moment.

Tijdens de officiële Nederlandse schoolvakanties bieden we een gevarieerd programma voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar en sportieve activiteiten voor volwassenen. Wij richten ons niet op tieners en we raden u dan ook aan om geen reservering bij ons te maken wanneer er tieners meekomen.   

Als uw kinderen zich vermaken, dan is uw vakantie al een succes – terwijl u zelf ook geniet! Bij De Twee Bruggen ervaart u het beste van deze twee werelden: uw kinderen spelen, zwemmen en knutselen erop los terwijl u ontspant op het park. Of u trekt er met het hele gezin er gezellig op uit: bijvoorbeeld naar een van de leuke activiteiten die de regio rijk is.

Benieuwd wat De Twee Bruggen te bieden heeft? Ontdek het zelf en laat u inspireren! Of reserveer alvast een plek op ons vakantiepark.

Kinderen spelen bij De Buitenplaats in Winterswijk

Er is van alles te beleven op onze kindvriendelijke camping

U hoeft het vakantiepark niet af voor plezier en vertier! Op het park is namelijk van alles te beleven voor met name kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. 

Glijbaan

Zwemmen, glijden en spetteren

Met maar liefst 4 glijbanen, spraytoestellen voor de allerkleinsten en een zonneweide vol comfortabele ligstoelen vervelen uw kinderen zich geen enkel moment. De Twee Bruggen beschikt over binnen-, buiten- en kinderzwembaden, die dagelijks geopend zijn van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Over ons zwembad
TB20220629 0243

Klimmen, klauteren en kliederen

Bij Restaurant De Schoppe ligt ons activiteitenterrein De Buitenplaats, een plek waar uw kinderen zich lekker uitleven. Vanaf het terras houdt u een oogje in het zeil – onder het genot van een hapje en drankje. Uw kinderen knutselen in het atelier, volgen het avonturenpad in het Modderfort, bouwen vlotten en hutten of dansen mee met DJ Vozzie Vos.

Over De Buitenplaats
Minigolf (1)

Midgetgolf, bowlen en kanovaren

Ook met het hele gezin kunt u van alles ondernemen bij De Twee Bruggen. Speel een potje midgetgolf op onze minigolfbaan of bowl op een van de 4 banen bij Restaurant De Schoppe. Daarnaast verhuren wij kano’s waarmee u tochten maakt over de Boven Slinge.

Meer informatie

Trek eropuit met uw kids in de Achterhoek

Een dagje uit mag zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie! In de Achterhoek trekt u er moeiteloos op uit met het hele gezin: van een bezoek aan het karakteristieke centrum van Winterswijk en een mooie tocht door het Nationaal Landschap Winterswijk tot een bezoek aan speeltuinen, pretparken en recreatieplassen in de buurt.

 

Ontdek meer leuke dagjes uit

Meer inspiratie nodig? Breng tijdens uw verblijf op het vakantiepark een bezoek aan ons Inspiratiepunt bij de receptie. Hier maakt u op een moderne en interactieve manier kennis met al het moois dat Winterswijk en omgeving u te bieden heeft.

Glijbaan (2)
Pannaveld (1)
TB20220713 0348
TB20210717 0762
Minigolf (3)
TB20230717 1070

Kinderfeestje geven? Dat kan ook!

Wilt u een kinderfeestje organiseren in Winterswijk? Restaurant De Schoppe -onderdeel van ons vakantiepark- heet u van harte welkom. Kies uit talloze mogelijkheden en stel een onvergetelijke dag samen met onze arrangementen op maat.

TB20210717 0115

Zien wij u en uw kinderen bij De Twee Bruggen?

Verzekerd zijn van een plek bij De Twee Bruggen? Reserveer dan eenvoudig online of bel direct naar 0543 56 53 66.

Zoek & boek