Kindercamping in Winterswijk, de Achterhoek

Vakantiepark De Twee Bruggen staat niet alleen bekend om de service en gastvrijheid, maar ook als een zeer kindvriendelijke camping in de Achterhoek. De hele dag door is er voldoende vermaak op ons vakantiepark. De kinderen kunnen niet alleen volop spelen en zwemmen, maar ook knutselen in onze recreatieruimte, sporten, dansen en zingen in ons buitentheater. Ook leuk zijn de dieren in de dierenweide op ons park. En tijdens de vakanties staat er een professioneel animatieteam klaar om met uw (basisschool)kinderen op avontuur te gaan. Onze mascottes Klara, Bart en Babs kijken ernaar uit om allerlei activiteiten te beleven met de kinderen. Er is altijd wel iets te doen!


Glijbaan

Zwemmen, glijden, spetteren

Op een kindvriendelijke camping mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Bij mooi weer lekker 'chillen' op de zonneweide en afkoelen met een verfrissende duik in het 25 meterbad of spetteren bij de spraytoestellen, bij slecht weer een rondje glijbanen en een wedstrijdje borstcrawlen. Ons vernieuwde zwempark biedt het hele jaar door volop waterpret voor jong en oud!

Over ons zwembad
Springkussen2

Klimmen, klauteren, kliederen

Aan het terras van Restaurant De Schoppe grenst een uitdagende speeltuin waar uw kinderen zich lekker kunnen uitleven. Vanaf het terras houdt u een oogje in het zeil terwijl u ontspannen geniet van een hapje en/of een drankje. In onze speeltuin is er voor ieder wat wils: van schommel tot glijbaan en van klimrek tot springkussen. Ook scheppen en kliederen in het zand en spelen met de waterpomp zijn favoriet!

Over onze speeltuin
Mascottes

Camping met animatie

Ons enthousiaste animatieteam staat tijdens de officiële Nederlandse schoolvakanties voor onze jonge gasten (tot 12 jaar) klaar met een gevarieerd animatieprogramma. Samen met onze mascottes Klara, Bart en Babs bezorgen zij uw kinderen (en daarmee u ook) een onvergetelijke vakantie. De dag goed beginnen met ochtendgymnastiek, avonturen beleven met Klara de Koe of lachen om de mopjes van Bart en Babs in het schatertheater. 

Alles over animatie
Minigolf (1)

Kinderfeestje

Wilt u een kinderfeestje organiseren in Winterswijk? Vakantiepark De Twee Bruggen heeft vele mogelijkheden!

Meer informatie

De kids vervelen zich geen moment...

Onze kindercamping biedt voor ieder wat wils! Beleef samen een overgetelijke vakantie. 

Glijbaan (2)
Pannaveld (1)
Kanovaren
Schminken (2)
Speeltuin7
Kamperen (2)
Minigolf (3)