Kindercamping in Winterswijk, de Achterhoek

Vakantiepark De Twee Bruggen staat niet alleen bekend om de service en gastvrijheid, maar ook als een zeer kindvriendelijke camping in de Achterhoek. De hele dag door is er voldoende vermaak op ons vakantiepark. De kinderen kunnen niet alleen volop spelen en zwemmen, maar tijdens de officiële Nederlandse schoolvakanties ook knutselen in het atelier, hutten bouwen, vlotten bouwen en varen of dansen met DJ VOZZIE VOS .


Glijbaan

Zwemmen, glijden, spetteren

Op een kindvriendelijke camping mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Bij mooi weer lekker 'chillen' op de zonneweide en afkoelen met een verfrissende duik in het 25 meterbad of spetteren bij de spraytoestellen, bij slecht weer een rondje glijbanen en een wedstrijdje borstcrawlen. Ons vernieuwde zwempark biedt het hele jaar door volop waterpret voor jong en oud!

Over ons zwembad
Springkussen2

Klimmen, klauteren, kliederen

Aan het terras van Restaurant De Schoppe grenst een uitdagende speeltuin waar uw kinderen zich lekker kunnen uitleven. Vanaf het terras houdt u een oogje in het zeil terwijl u ontspannen geniet van een hapje en/of een drankje. In onze speeltuin is er voor ieder wat wils: van schommel tot glijbaan en van klimrek tot springkussen. Ook scheppen en kliederen in het zand en spelen met de waterpomp zijn favoriet!

Over onze speeltuin
TB20210717 0537

De Buitenplaats

De Buitenplaats is ons activiteitenterrein voor sport, spel en plezier. Een ultieme beleving voor jong en oud! Ervaar de gemoedelijke festivalsfeer terwijl uw kinderen knutselen of spelen en u deelneemt aan een van onze georganiseerde (sportieve) activiteiten.

Alles over De Buitenplaats
Minigolf (1)

Kinderfeestje

Wilt u een kinderfeestje organiseren in Winterswijk? Vakantiepark De Twee Bruggen heeft vele mogelijkheden!

Meer informatie

De kids vervelen zich geen moment...

Onze kindercamping biedt voor ieder wat wils! Beleef samen een overgetelijke vakantie. 

Glijbaan (2)
Pannaveld (1)
Kanovaren
TB20210717 1350
TB20210717 0762
Speeltuin7
Minigolf (3)