Moviepark Germany

Op meer dan 45 hectare een hele reeks attracties en shows rond het thema film. In samenwerking met partners zoals 20th Century Fox, MGM, DreamWorks, Universal en Nickelodeon ontstonden fantastische filmdecors, supersnelle achtbanen en entertainment waarbij je je in Hollywood waant: meer dan 40 attracties en shows rond 5 thema’s bezorgen bezoekers van Movie Park Germany een onvergetelijke tijd!

Wil je tempo, actie en adrenaline?

Met de High Fall stijg je tot op 60 meter hoogte. Na een duizelingwekkende vrije val spring je meteen in de Bandit, Duitslands eerste houten achtbaan. Vervolgens maak je Loopings en scherpe bochten zonder “vaste grond” onder de voeten in de MP Express.

De filmwereld voor jong en oud

Naast wervelende attracties en vele achtbanen, presenteert Movie Park ook eersteklas shows en kan iedereen er de ware filmsfeer opsnuiven. Daarom komen ook de wat oudere bezoekers hier volop aan hun trekken, ook wanneer ze vanaf een gezellig caféterrasje genieten van het drukke, kleurrijke straatleven op de Hollywood Boulevards…

Openingstijden en adres

De actuele openingstijden en prijzen van Movie Park Germany zijn te vinden op de website: www.movieparkgermany.de/nl. Vanaf De Twee Bruggen rijdt u in ongeveer een uur naar het attractiepark in Bottrop.

Movie Park Germany
Warner-Allee 1
46244 Bottrop

Ontdek alle dagjes uit in de Achterhoek