Groepsaccommodaties Comfortabele en luxe groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties in de Achterhoek

Heerlijk een weekendje weg met de hele familie of grote groep vrienden en gezamenlijk een paar dagen genieten in een groepsaccommodatie in de Achterhoek. Wat de samenstelling van uw groep ook is het is genieten midden in de natuur in een groepsaccommodatie in de Achterhoek. De ene groep komt er om actieve wandelingen en fietstochten te maken, terwijl de andere er is om gezellig bij te praten met elkaar. Wat de insteek van uw verblijf ook is: Groepsaccommodatie De Slinge en Landgoed het Clooster zijn een mooi begin punt. Start uw dag goed met een gezamenlijk ontbijt, schuif aan voor een smakelijk diner en geniet van alle extra's. Wist u dat u tijdens uw verblijf bij de groepsaccommodaties gebruikt kunt maken van een zwembad? Het wordt zo wel erg verleidelijk om in één van de groepsaccommodaties gelegen in de Achterhoek te verblijven.

Groepsaccommodatie De Slinge

Groepsaccommodatie De Slinge aan de rand van ons Vakantiepark en is geschikt voor maximaal 42 personen. Deze groepsaccommodatie ligt middenin de Achterhoekse natuur en biedt alle comfort en luxe voor een fijn verblijf met een grote groep. Deze sfeervolle groepsaccommodatie in Gelderland biedt u onder andere sfeervolle kamers, een gezamenlijke ruimte en een compleet ingerichte keuken.

Meer over De Slinge

Groepsaccommodatie Diekes

Een groepsaccommodatie middenin de Achterhoekse natuur, bij groepsaccommodatie Diekes kunt u in alle rust en privacy genieten van de adembenemende omgeving en sfeervolle setting. Deze groepsaccommodatie in Gelderland is gelegen tussen Aalten en Winterswijk en geschikt voor groepen tot maximaal 20 personen. Het is ultiem genieten van de oase aan rust en ruimte die deze groepsaccommodatie u biedt.

Meer over Diekes

Groepsaccommodatie Heidehoeve

Wakker worden en gezamenlijk ontbijten met uitzicht over het landschap? Net die buizerd of dat hertje spotten vanaf je slaapkamer in de vroege ochtend? Verblijf dan middenin de natuur. Deze accommodatie is comfortabel en ruim ingericht voor 16 personen en beschikt buiten over een kampvuurplaats.

Meer over Heidehoeve

Groepsaccommodatie De Heerlijckheid

De groepsaccommodatie biedt plek aan groepen tot maximaal 24 personen en beschikt over sfeervol ingerichte ruimtes, voorzien van alle faciliteiten voor een luxe verblijf. De gezellig ingerichte woonkamer heeft zeer comfortable zitbanken en in de avonduren is het heerlijk genieten voor de open haard. Daarnaast beschikt de accommodatie over een compleet ingerichte keuken. 

Meer over De Heerlijckheid