Verblijf met een grote groep Comfortabele en luxe villa's - van alle gemakken voorzien

Luxe groepsaccommodaties in Winterswijk, de Achterhoek

Op zoek naar een comfortabele en luxe groepsaccommodatie Winterswijk? Wij heten u van harte welkom in één van de ruim opgezette groepsaccommodaties van vakantiepark De Twee Bruggen. Midden in het Gelderse coulisselandschap vindt u onze accommodaties, die ruimte bieden aan groepen tot 42 personen! Geniet samen met uw vrienden of familie van de Achterhoekse gemoedelijkheid en gastvrijheid.

Ontdek de groepsaccommodaties in Winterswijk

Wat de samenstelling van uw groep ook is en wat uw plannen ook zijn; het is gegarandeerd genieten bij De Twee Bruggen in de Achterhoek. Verken met z’n allen de gezelligheid van de plaats Winterswijk, maak een uitstap naar een van de natuurgebieden of blijf op locatie om te zwemmen, barbecueën of om… even helemaal niets te doen.

Groepsaccommodatie De Slinge

Groepsaccommodatie De Slinge ligt aan de rand van ons vakantiepark en is geschikt voor maximaal 42 personen. Deze groepsaccommodatie garandeert een fijn verblijf met een grote groep. Met onder andere sfeervolle kamers, een gezamenlijke ruimte en een compleet ingerichte keuken.

Meer over De Slinge

Groepsaccommodatie Diekes

Groepsaccommodatie Diekes is geen onderdeel van het vakantiepark, maar ligt verscholen in de Achterhoek tussen Aalten en Winterswijk. Toch mist u geen enkele faciliteit: zo beschikt u over onder andere 8 slaapkamers, 8 badkamers en een eigen zwembad… Diekes biedt ruimte aan maximaal 20 personen.

Meer over Diekes

Groepsaccommodatie Heidehoeve

Landgoed Heidehoeve ligt niet óp maar vlak bij het vakantiepark. Het biedt overigens wél alle gemakken voor grote groepen tot maximaal 16 personen. Zo heeft u beschikking over 5 slaapkamers, 3 badkamers, een privé zwembad en een sauna. Of geniet van een gezellige zomeravond bij de kampvuurplaats.

Meer over Heidehoeve

Groepsaccommodatie De Heerlijckheid

Met maar liefst 10 ruime slaapkamers, die elk over een eigen badkamer beschikken, ervaart u veel luxe met grote groepen tot maximaal 24 personen. Een prachtige plek dichtbij vakantiepark De Twee Bruggen waar u zowel groepsgezelligheid als privacy ervaart. Ook hier maakt u gebruik van uw eigen zwembad, sauna en fitnessruimte.

Meer over De Heerlijckheid