Wijngaard Hesselink in Winterswijk

Geniet van het uitzicht op het Achterhoekse coulisselandschap terwijl u nipt aan een heerlijk glas wijn. Bij Wijngaard Hesselink proeft u letterlijk de sfeer van de streek. Kom langs voor een wijnproeverij, een rondleiding door de wijngaard of een wandel- of fietstocht in de directe omgeving.

Wijngaard Hesselink wordt omgeven door bossen, beekjes en natuurlijk… velden vol druiven. De wijngaard beslaat maar liefst 4 hectare, waar wijnstokken zijn geplaatst voor de lekkerste druifsoorten waaronder Regent, Pinotin, Solaris, Johanniter en Riesel. De eigenaar heeft jaren ervaring en weet als geen ander hoe hoogwaardige druiven worden geteeld. En dat proeft u! Bijvoorbeeld tijdens een van de proeverijen.

De wijnproeverij wordt veelal gecombineerd met een rondleiding door de wijngaard. U leert over de verschillend wijntypes, hóé u de wijn proeft en geniet daarnaast van stokbrood en diverse kaasjes. U kunt het beste van tevoren reserveren.

Openingstijden en adres

Wijngaard Hesselink is geopend van maandag tot en met zondag, van 10:30 uur tot 18:00 uur. Vanaf De Twee Bruggen kunt u er zowel met de auto terecht (15 minuten) als met de fiets (40 minuten – om op locatie zelf een wijntje te proeven). Kijk op www.wijngaardhesselink.nl voor de actuele openingstijden.

Wijngaard Hesselink
Vredenseweg 168
7113 AE Winterswijk
+316 413 702 87

Ontdek alle dagjes uit in de Achterhoek