Shoppen en steden

Hoe ziet uw ideale vakantiedag eruit? Een dagje shoppen in één van de Achterhoekse steden mag zeker niet ontbreken. Bezoek naastgelegen plaatsen als Winterswijk en Bredevoort. Of combineer een dagje shoppen met een ander dagje uit. Maak een fiets- of wandeltocht of bezoek bijvoorbeeld Museum Villa Mondriaan in Winterswijk.

Het gezellige Winterswijk

Winterswijk is een dorp dat u zal verrassen! Een winkelaanbod dat afgestemd is op een bezoekersaantal dat het inwoneraantal ver overstijgt. De belangrijkste reden hiervoor is dat Winterswijk enorm populair is in de regio. En terecht! Bruisende winkelstraten met als centrale punt de sfeervolle markt. Elke woensdagmorgen en zaterdag vindt u in het centrum de bekende warenmarkt. Winterswijk kent een uitgebreide evenementenkalender en voor rust en ruimte maakt u kennis met Nationaal Landschap Winterswijk! Dit afwisselende aanbod zorgt voor voldoende ingrediënten voor een heerlijke dag. Bekijk hier meer informatie over winkelen in Winterswijk.

Boekenstad Bredevoort

Ook Vesting- en Boekenstad Bredevoort is een bezoek meer dan waard. In het historische centrum kunt u terecht voor een zeer divers aanbod aan boeken. Doetinchem en hanzestad Zutphen lenen zich ook uitstekend voor een dag uit. Diverse winkels, musea, galeries en ateliers zijn er te vinden.