Freizeitpark Ketteler Hof in Halter Am See / Lavesum

Middenin natuurpark Hohe Mark -bij Halter am See in Duitsland- ligt ‘Freizeitpark’ Ketteler Hof. Een park waarin uw kinderen (van alle leeftijden) van alles beleven: van een natuurpad dat door het bos slingert, hoge klimtorens en talloze springkussens tot spannende waterglij- en rodelbanen.

Met maar liefst 32 verschillende speelterreinen vervelen uw kinderen zich geen enkel moment. Zo kunnen zij een klimparcours afleggen tussen de bomen, op een plateau over het water varen of gebruikmaken van de kabelbaan. Op warme dagen zijn de waterattracties geopend, zoals de waterglijbaan. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met speciale speelterreinen zoals de Kribbel-Krabbel hoek of het Kabouterdorp. Sluit de dag af met een picknick of een gezellige BBQ (waarvoor u zelf uw eten en kolen meeneemt).

U combineert uw dag uit bij Ketteler Hof uitstekend met een bezoek aan de bezienswaardigheden in Halter am See: zo kunt u een bezoek brengen aan het Romeins museum, een van de waterburchten bij Lembeck óf de kastelenroute al fietsend afleggen.

Openingstijden en adres

Ketteler Hof is dagelijks geopend van maart tot en met oktober, van 09:00 uur tot 18:00 uur. Vanaf De Twee Bruggen rijdt u in een klein uur naar het pretpark in Duitsland. Kijk voor de actuele informatie op www.kettelerhof.de.

Amusement park Ketteler Hof GmbH
Rekener Str. 234
45721 Haltern am See (Duitsland)

Ontdek alle dagjes uit in de Achterhoek