Hof van Eckberge

Spelen in een groot klimhuis met drie verdiepingen, wie wil dit nou niet? Bij Hof van Eckberge zijn er binnen trampolines, een klimtoren, een rodelbaan, legoblokken, een freefall glijbaan, een familieglijbaan en een kabelbaantje. Helemaal veilig door de softplay en de netten. Voor de kleintjes is er een speciaal zandkasteeltje vlakbij de rustgevende onderwaterwereld. Daar spelen ze veilig en rustig op glijbaantjes en wiebelkussens. Buiten zijn er naast de dierentuin met alpaca’s, wallaby’s, nandoe’s, wasbeertjes en ara’s een grote air trampoline, speeltoestellen voor verschillende leeftijden, een doolhof en een grote waterspeelplaats.

Een dag is te kort

Het is er mooi en sfeervol, ook voor papa, mama, opa en oma! Zij willen misschien wel bowlen of lasergamen! Of een wandeling maken door de dierentuin? Een dag is te kort… Jij neemt een patatje, de grote mensen genieten van een uitgebreide culinaire kaart of het Nuovo Mundo buffet in het restaurant of op het (deels) overdekte terras. Hof van Eckberge is volledig rolstoeltoegankelijk.

Openingstijden en adres

De actuele openingstijden en prijzen van Hof van Eckberge zijn te vinden op de website: www.hofvaneckberge.nl/tickets. Vanaf De Twee Bruggen rijdt u in een kleine 25 minuten naar het belevingspark in Eibergen.

Hof van Eckberge
Lintveldseweg 1a
7151NK Eibergen

Ontdek alle dagjes uit in de Achterhoek