Laat u verrassen met ludieke acties & events

Specials bij De Schoppe

Unieke momenten in het jaar zijn er om te vieren. Daarnaast is het leuk om eens een keer iets anders te doen op uw vrije dag of avond! Daarom verzorgen wij regelmatig een special, een ludieke actie of een gezellig event. Deze zijn meestal seizoensgebonden of georganiseerd op feestdagen, maar ook op momenten dat u het niet per se verwacht.

Benieuwd welke specials er op dít moment gelden? Kijk dan snel verder...

FRIS & FIT

Wilt u ook genieten van al het goeds dat het seizoen en onze streek te bieden heeft?
Ga samen met ons fris & fit het seizoen in en kom langs bij de buitenbar van Restaurant De Schoppe waar onze chef-koks ter plekke een vers gerecht voor u bereiden.

Assortiment bestaande uit huisgemaakte smoothies, sapjes, soepen, sandwiches en salades.

Paasweekend: vrijdag t/m maandag 12:00-17:00 uur
Overige weekenden: zaterdag & zondag 12:00-17:00 uur

GOOD FOOD IS A GOOD MOOD!

 

De Twee Bruggen tochten

Op zoek naar een activiteit passend binnen de huidige maatregelen?

Bij De Twee Bruggen organiseren wij wandel-, fiets- en autotochten, die u meenemen door de Achterhoekse natuur. Ga buiten de gebaande paden, trek door bosrijke omgevingen en trakteer uzelf na afloop op iets lekkers van onze foodcorner.

Wandel- en fietstochten

In de foodcorner in het overdekte zwembad zijn dagelijks tussen 07:00-20:00 uur gratis beschreven wandeltochten en een fietstocht af te halen. Ons vakantiepark is start- en eindpunt van al deze tochten.
Voor (of na) uw wandeling voorzien wij u graag van een kopje koffie. Of trakteert u zichzelf op een ijsje, snack of andere lekkernij!

  • Wandeltochten van 5, 7.5, 10, 12.5, 15 en 17.5 kilometer
  • Fietstocht van 26 kilometer
  • Voor de wandel- en fietstochten zijn géén reservering nodig

 

Autotocht door de Achterhoek

Eveneens bieden wij u een unieke en afwisselende 60 kilometer lange autotocht aan waarbij u onderweg op diverse locaties kunt stoppen voor een prachtige (korte) wandeling.
Vertrek op zaterdag of zondag -tussen 12:00 en 17:00 uur- vanaf Restaurant De Schoppe met een box vol zoete lekkernijen. Onderweg kunt u hapjes-to-go afhalen bij het Witte Paard in Zieuwent en Beneman in Vragender. Bij terugkomst staat u bij Restaurant De Schoppe nog wat lekkers te wachten! Tijdens de autotocht geniet u van het afwisselende landschap bij...

  • Het Aaltense Goor
  • De Koolmansdijk in Lievelde
  • en het Korenburgerveen in Winterswijk

 

Van plan om een autotocht te maken? Plaats dan eenvoudig een reservering online:

  • Wij ontvangen uw reservering uiterlijk om 17:00 uur, op de dag voorafgaande aan de middag dat u erop uit wilt
  • De kosten bedragen €12,- per persoon

Autotocht reserveren

Lunchpakket to go

Wilt u thuis of onderweg genieten van een compleet verzorgde lunch? Bestel dan ons lunchpakket gevuld met twee luxe belegde mini broodjes, wrap , fruit en een sapje!

Tip: neem het lunchpakket mee tijdens één van onze uitgewerkte routes.  

Voor slechts €13,50 per persoon kunt u het lunchpakket dagelijks (ná bestelling) tussen 12:00 - 17:00 uur afhalen bij Restaurant De Schoppe. Plaats uw bestelling uiterlijk om 17:00 uur de dag voordien.

Lunchpakket bestellen