Zakelijk

Sfeervolle vergaderlocatie in Winterswijk bij De Schoppe

Opzoek naar een sfeervolle vergaderlocatie in Winterswijk? Bij De Schoppe heten wij u van harte welkom. U combineert uw zakelijke bezoek eenvoudig met een culinaire lunch, diner en/of overnachting. Wij realiseren een rustige en inspirerende omgeving zodat u en uw collega’s of klanten een fijne ontmoeting ervaren.

Wij heten u van harte welkom bij De Schoppe! Reserveer een vergader-/conferentieruimte en/of tafel voor lunch/diner. Bel naar 0543 565325, of mail naar deschoppe@detweebruggen.nl, om te informeren naar de mogelijkheden die wij u bieden.

De faciliteiten bij vergaderlocatie De Schoppe

De Schoppe faciliteert u in:

  • Zakelijke lunch of diner
  • Draadloos internet
  • Vergader-, trainings- of conferentieruimte(s)
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Benodigdheden voor bedrijfspresentatie zoals flipovers, een beamer, microfoons en podia

Culinair genieten tijdens uw vergadering

Om uw zakelijke meeting aangenaam te onderbreken of eindigen, kunt u aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. Onze chefs staan klaar om smaakvolle gerechten te serveren. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils, variërend van vlees en vis tot vegetarisch. Uiteraard denken wij ook graag met u mee voor een andere culinaire invulling. Proef wat de Achterhoek u te bieden heeft!

Menukaarten bekijken

Reserveren?

Uw zakelijke gelegenheid vindt plaats in een sfeervolle omgeving bij De Schoppe. Bel naar 0543 565325 of stuur een mail naar deschoppe@detweebruggen.nl om te informeren naar de mogelijkheden die wij u bieden.