De Bakkerij, voor ontbijt & pizza's Verse en warme lekkernijen, rechtstreeks uit de oven

Zodra u De Bakkerij in Winterswijk nadert, komt de geur van ambachtelijke broodjes of pizza’s u al tegemoet. Hier branden de ovens van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat om u de hele dag van verse en warme lekkernijen te voorzien. Ontdek zelf wat De Bakkerij u te bieden heeft!

Of u nu gast bent van het vakantiepark, in Winterswijk en omstreken woont of gewoon toevallig in de buurt bent… Bij De Bakkerij bereiden we elke dag een uitgebreid ontbijt en verse pizza’s. 

De Bakkerij is momenteel alleen geopend voor het afhalen van pizza's.

Ontbijten met verse broodjes

U begint uw dag pas écht goed met een uitgebreid ontbijt, vol verse producten uit de Achterhoek. Dat weten onze bakkers maar al te goed! Daarom kiest u bij De Bakkerij uit een ruim assortiment met verse broden, bolletjes, lokale melkproducten, diverse soorten kaas en vleeswaren, verse jus d’orange, koffie en thee.

Neem plaats in ons gezellige restaurant!

Pizza’s

Pizza voor lunch, als snack of voor het avondeten… Pizza is altijd een goed idee! Daarom kunt u bij De Bakkerij terecht voor allerlei soorten pizza’s. Rechtstreeks uit onze ovens. Neem plaats in ons restaurant en ontdek zélf welke dat zijn!

De Bakkerij is momenteel alleen geopend voor het afhalen van pizza's.

Pizza’s bestellen?

Keuze gemaakt? Bestel uw pizza dan direct online via de app (als gast van het park) of kom rustig in De Bakkerij zitten om van uw eten te genieten. Reserveer een plek zodat u gegarandeerd bij ons terecht kunt.