De Bakkerij, voor ontbijt & pizza's Verse en warme lekkernijen, rechtstreeks uit de oven

Zodra u De Bakkerij in Winterswijk nadert, komt de geur van ambachtelijke broodjes of pizza’s u al tegemoet. Hier branden de ovens van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat om u de hele dag van verse en warme lekkernijen te voorzien. Ontdek zelf wat De Bakkerij u te bieden heeft!

Reserveer online een tafel voor het ontbijt van vrijdag tot maandag, tussen 8.00 - 10.00 uur. 

Reserveer direct online

Ontbijten met verse broodjes

U begint uw dag pas écht goed met een uitgebreid ontbijt, vol verse producten uit de Achterhoek. Dat weten onze bakkers maar al te goed! Daarom kiest u bij De Bakkerij uit een ruim assortiment met verse broden, bolletjes, lokale melkproducten, diverse soorten kaas en vleeswaren, verse jus d’orange, koffie en thee.

Neem plaats in ons gezellige restaurant!

Kosten

Volwassene € 13,00 p.p.
Kind 5 t/m 12 jaar € 6,50 p.p.
Kind t/m 4 jaar kosteloos

Pizza’s

Pizza als snack of voor het avondeten… Pizza is altijd een goed idee! Daarom kunt u bij De Bakkerij terecht voor allerlei soorten pizza’s. Rechtstreeks uit onze ovens. Neem plaats in De Bakkerij en ontdek zélf welke dat zijn!

Bekijk ons menukaart

Keuze gemaakt? Bestel uw pizza dan direct online (als gast van het park) of kom naar De Bakkerij om uw pizza af te halen. De pizza's zijn te bestellen op vrijdag en zaterdag tussen 17.00 - 21.00 uur en op zondag tussen 17.00 - 20.00 uur.