De Bakkerij, voor ontbijt & pizza's Verse en warme lekkernijen, rechtstreeks uit de oven

Zodra u De Bakkerij in Winterswijk nadert, komt de geur van ambachtelijke broodjes of pizza’s u al tegemoet. Hier branden de ovens van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat om u de hele dag van verse en warme lekkernijen te voorzien. Ontdek zelf wat De Bakkerij u te bieden heeft!

Of u nu gast bent van het vakantiepark, in Winterswijk en omstreken woont of gewoon toevallig in de buurt bent… Bij De Bakkerij bereiden we elke dag een uitgebreid ontbijt en verse pizza’s. 

In verband met de door de overheid gestelde maatregelen is De Bakkerij in ieder geval t/m 25 januari 2022 gesloten. 

Ontbijten met verse broodjes

U begint uw dag pas écht goed met een uitgebreid ontbijt, vol verse producten uit de Achterhoek. Dat weten onze bakkers maar al te goed! Daarom kiest u bij De Bakkerij uit een ruim assortiment met verse broden, bolletjes, lokale melkproducten, diverse soorten kaas en vleeswaren, verse jus d’orange, koffie en thee.

Neem plaats in ons gezellige restaurant!

Kosten:
Volwassene €12,50 p.p.
Kind 5 t/m 12 jaar €6,25 p.p.
Kind t/m 4 jaar kosteloos

Pizza’s

Pizza voor lunch, als snack of voor het avondeten… Pizza is altijd een goed idee! Daarom kunt u bij De Bakkerij terecht voor allerlei soorten pizza’s. Rechtstreeks uit onze ovens. Neem plaats in ons restaurant en ontdek zélf welke dat zijn!
Bekijk hier de menukaart.

Momenteel worden er geen pizza's verkocht.