Foodcorner

De Foodcorner is de plek om na een uurtje fitness te ontspannen met een lekker drankje. Of wanneer u met kinderen de ochtend begonnen bent met een frisse duik in het zwembad dan is het nadien genieten van welverdiend ontbijtje. De foodcorner vindt u in het zwembadgebouw en is de gehele dag geopend; van de vroege ochtend tot de avond en biedt u een breed aanbod aan drankje en hapjes. Van verse koffie, belegde broodjes, patat met een frikandel tot een afhaalpizza. Bekijk hier de menukaart.

Wegens de COVID-maatregelen is het momenteel alleen toegestaan om tussen 12:00-18:00 uur op het bijbehorende terras plaats nemen. Uiteraard is het te allen tijde mogelijk om uw bestelling mee te nemen.

Ontbijtmogelijkheid

Wilt u uw dag goed beginnen en optimaal van uw vakantie genieten? Ga dan voor een heerlijk ontbijt in de foodcorner van het zwembad. Neem plaats in het gezellige zitgedeelte en bestel vanaf de menukaart uw ontbijt naar keuze.

Wegens de COVID-maatregelen is het momenteel niet mogelijk om te ontbijten in de foodcorner. In de supermarkt kunt u terecht voor het afhalen van broodjes.