Vakantiepark met vernieuwd zwembad

Een camping met zwembad waar u een frisse duik kunt nemen, maakt uw vakantie nog leuker. Vakantiepark De Twee Bruggen beschikt over een geheel vernieuwd zwempark met binnen- en buitenbad met maarliefst 4 glijbanen. Dat betekent volop waterpret voor jong en oud. Geniet van nóg meer zwemplezier!

Het zwembad is gratis toegankelijk voor vakantiegasten, ook daggasten zijn van harte welkom!

Bekijk onze tarieven

In verband met het COVID-19-virus worden daggasten momenteel niet toegestaan. 

Kom baantjes zwemmen in ons overdekte zwembad of -bij mooi weer- in ons verwarmde buitenzwembad. Speciaal voor de allerkleinsten is er een apart peuterbadje en zijn er spraytoestellen waar ze lekker kunnen spetteren. Wilt u wat extra ontspanning tijdens uw vakantie? Maak dan gebruik van het whirlpool of de privésauna. 

Camping met zwembad

Opzoek naar een camping met overdekt binnen- en buitenbad? De Twee Bruggen biedt u het beste van twee werelden: 

Verwarmd buitenbad

Het verwarmde buitenbad is 25 meter bad en maxiaal 1,40 meter diep. Ook zijn er 3 glijbanen: De Blits, De Triplet en familieglijbaan de Splash.

De allerkleinsten maken volop waterplezier in het speciale kindergedeelte met spraytoestellen, waar het slechts 0,30 meter diep is.

Voor u is het genieten met een boek van het zonnetje in de ligweide terwijl uw kinderen zich volop vermaken. Tijdens uw verblijf in het zwembad kunt u in onze foodcorner terecht voor een verfrissend drankje en hapje.

Overdekt binnenbad

Ons overdekte binnenbad is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 22:00 uur. Het bad is maximaal 1,40 meter diep. Trek baantjes, neem een duik of glij met uw kinderen van de Rainbow glijbaan af.

De allerkleinsten hebben plezier in het kinderbad. Hier is de diepte maximaal 0,30 meter.

Zwemschool De Twee Bruggen

Zwemschool De Twee Bruggen is een erkend opleidings- en exameninstituut van de Nationale Raad Zwemdiploma's. De zwemlessen worden gegeven door Laura Dondergoor en Anja Huiskamp. De groepen zijn klein, maximaal 8 kinderen.

Mocht u meer informatie willen over onze zwemschool en zwemlessen, dan kunt u op deze pagina kijken.

DTB20190709 525

Op zoek naar een leuke camping met overdekt zwembad en buitenbad?

Boek dan nu uw welverdiende vakantie bij ons 5-sterrenpark met zwembad!

Online boeken