Kerstdiner
Voorgerecht
Tartaar van geroosterde wortel met kappertjes, sinaasappel, zongedroogde tomaat, wortelchips en balsamico vinaigrette of
Schol ceviche met ingelegde rode ui, tomaat, rode peper en zeewierkrokant met wasabi of
Charcuterie; verschillende soorten ham, paté en croûte, vruchten- cranberrychutney en cracker
Tussengerecht
Paddenstoelentaartje met oude geitenkaas van de Brömmels en wafel van truffel aardappel of
Bouillabaise ; gevuld met diverse soorten vis, greenshell mossel en rouille schuim of
Sticky buikspek spiesje met Oosterse salade met paksoi, hoisinsaus en kruidige notenmix
Hoofdgerecht
Gegrilde spitskool met pastinaak mousseline, misoboter, hazelnoten en basilicum-munt salsa of
Zalmfilet gebakken met kruidenkorst, met witlof en jus van schaaldieren & zoethout of
Herten biefstuk met knolselderij crème, gestoofde rode kool met appel, stoofpeertje en rode wijnsaus of
Varkens rib-eye gemarineerd, met mix van spruitjes, paddenstoelen & spek en romige truffelsaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, rauwkostsalade en winterratatouille
Dessert
Gekarameliseerde appel met kaneelmousse, crumble van wener deeg en malaga-rozijn roomijs of
New York cheesecake met chocolade glazuur, limoen meringue, gel van rood fruit en vanille roomijs of
Kaasplankje; diverse kazen voor u geselecteerd met vruchtencompote, kletzenbrood en crumble van koffiebonen