Camping met animatie

Naast spelen, zwemmen en sporten biedt Vakantiepark De Twee Bruggen tijdens de officiële Nederlandse schoolvakanties een gevarieerd animatieprogramma voor de (basisschool)kinderen. Ons enthousiaste animatieteam maakt er met allerlei verschillende activiteiten een echt feestje van. Ook onze mascottes Klara, Bart en Babs kijken ernaar uit om allerlei avonturen te beleven met de kinderen. 

Maak kennis met Klara, Bart en Babs

Klara de Koe is echt een gezelligheidsdier en voor vaste gasten inmiddels een vertrouwd gezicht. In het hoogseizoen maakt ze graag een rondje over het vakantiepark om bijvoorbeeld jarige kinderen persoonlijk te feliciteren, een 'high five' uit te delen of om met de gasten op de foto te gaan. Klara is graag in het gezelschap van Bart en Babs, haar vrienden van het platteland. Ze beleven de nodige avonturen en hebben bij een aantal zaken absoluut de hulp van de kinderen nodig!

Camping met animatie: de activiteiten

Ons professionele animatieteam maakt tijdens de schoolvakanties een uitgebreid weekprogramma, deze kunt u raadplegen en/of meenemen bij de receptie. Zoals u van een camping met animatie mag verwachten is er genoeg te doen! Een greep uit de activiteiten:

Voor de jongere kids (tot 7 jaar)
Vrolijk wakker worden met ochtendgymnastiek, een rondje over het vakantiepark maken tijdens de 'ophaalronde van het theaterfeest' met Bart en Babs, rare snuiten schminken, knutselen in de 'campingvriendjesclub' of lachen en dansen voor het slapen gaan in het 'theaterfeest' of de minidisco.

Voor de oudere kids (tot 12 jaar)
Voetballen of basketballen op het pannaveld, glijbanenrace in ons zwembad (alleen tijdens de voorjaarsvakantie), samen strijden tijdens het estafette-spektakel, de show stelen tijdens de musical in het buitentheater, mountainbikeclinics of vossen speuren tijdens de vossenjacht.

Volwassenen
Ja, ook voor volwassenen vindt u activiteiten op ons animatieprogramma. Denk hierbij aan sportieve activiteiten als hardlopen, mountainbiken en bootcamp, maar ook aan livemuziek bij Restaurant De Schoppe. Daarnaast zijn er diverse leuke wandel- en fietsroutes te verkrijgen bij de receptie.