Camping met speeltuin

Gaat u met (kleine) kinderen op vakantie, dan heeft een camping met speeltuin natuurlijk de voorkeur. Van schommelen en glijden tot spelen met de waterpomp. Op onze camping met speeltuin is er van alles te beleven! Gezellig met het hele gezin naar Restaurant De Schoppe, waar u met een gerust hart kunt toekijken vanaf het terras, genietend van het zonnetje terwijl de kids zich vermaken in de bijgelegen speeltuin. 


Dikke pret in de speeltuin

Onze camping speeltuin biedt volop speelplezier voor zowel de allerkleinsten als voor de oudere jeugd. Lekker klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen of de gekste capriolen uithalen op het grote groene springkussen: uw kinderen hoeven zich niet te vervelen! Naast de grote speeltuin bij De Schoppe zijn er ook bij de verschillende kampeervelden speeltuintjes en sportveldjes te vinden. 

Wie bouwt het grootste zandkasteel?

Met de blote voeten in het zand, dat is toch het ultieme vakantievoel! In het 'strandzand' de mooiste zandkastelen bouwen en heerlijk met water spelen bij de waterpomp, waar het water via de houten balken zijn weg naar beneden vindt. En dat is reuze interessant, bij zowel mooi als minder mooi weer.