20 augustus 2019

Lodgetenten in Nederland: geniet van de luxe, het comfort en de prachtige omgeving

Heeft u zin om een paar dagen of langer van vakantie te genieten in de gemoedelijke Achterhoek, maar twijfelt u tussen kamperen of iets huren? Dan zijn de lodgetenten, oftewel safaritent(en), op ons vakantiepark in Nederland wellicht iets voor u. Stel je voor: 's ochtends wakker worden en genieten van uw ontbijt met uitzicht op de prachtige weilanden. Nederland is zo mooi! Met een safaritent heeft u de knusheid van een tent, maar de luxe van een accommodatie. Hierbij ervaart u het ├ęchte buitenleven in de Achterhoek volop comfort en gemak.

Slider2
Slider1

Inrichting lodgetent

Onze luxe en ruim opgezette safaritenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen, hebben een steigerhouten zit- en eethoek, compleet ingerichte keuken, liggen centraal op het park en beschikken zelfs over een complete badkamer met eigen douche, wastafel en toilet!

Daarnaast hoeft u niet bang te zijn om op zachte luchtbedden te moeten overnachten, de lodgetenten op ons vakantiepark in Nederland beschikken over heerlijke comfortabele matrassen. En komt u met kinderen? Dan vinden zij het vast fantastisch om in de bedstee van de lodgetent te slapen.

Bekijk de lodgetenten bij vakantiepark De Twee Bruggen

TB20210717 0261

De Achterhoek als bestemming? Download ons e-book voor inspiratie!

Van de leukste Achterhoekse bestemmingen, verrassende activiteiten en culinaire hotspots tot de beste reistijden en mooiste accommodaties. De beste tips hebben wij voor u verzameld in ons e-book. Vraag deze vrijblijvend aan!

E-book aanvragen

Een lodgetent middenin de Achterhoekse natuur

De lodgetenten liggen aan de rand van ons vakantiepark en vanuit een aantal lodgetenten kijkt u uit over het Achterhoekse coulissenlandschap. Wat is er heerlijker dan in de ochtend met uw kopje koffie wakker te worden en te genieten van een prachtig uitzicht? Geniet daarna van een heerlijke ochtend in het zwembad met uw kinderen, waarna het in de namiddag welverdiend ontspannen is met een boek op het terras van uw safaritent.

Gaat u liever een dagje naar een plaats in de omgeving om te winkelen of trekt u uw wandelschoenen aan voor een stevige wandeling? Waar u ook voor kiest vanaf uw safaritent kan het allemaal. Wie neemt u mee voor heerlijke vakantie in een safaritent op ons vakantiepark?

Ontsnap aan het dagelijkse leven, geniet van alle faciliteiten van ons vakantiepark en al het moois dat de Achterhoek u te bieden heeft. Boek een lodgetent en ga fijn op vakantie in Nederland.

We zien u graag op ons park!

Hendrik-Jan Mensink
Eigenaar De Twee Bruggen