De Slingeplas

Op een steenworp afstand van het vakantiepark ligt het veelzijdige recreatiegebied de Slingeplas. Het zandstrand, ligweiden en voorzieningen maken de Slingeplas een heerlijke plek om een dagje door te brengen in de warme zomermaanden. Het recreatiegebied is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang en leent zicht het gehele jaar door voor prachtige wandelingen, fietstochten of om te vissen.

Eindeloos genieten aan het water

Vlakbij het vestingstadje Bredevoort, nabij Aalten ligt het veelzijdige recreatiegebied Slingeplas. Het zandstrand, de ruime ligweiden en voorzieningen maken Slingeplas tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich uitstekend op het strand en op de diverse speeltoestellen. U kunt hier heerlijk vertoeven.

Openingstijden en adres

De Slingeplas is 365 dagen per jaar geopend van zonsopgang tot zonsondergang. Vanaf De Twee Bruggen rijdt u in ongeveer 5 minuten naar het recreatiegebied maar de plas is ook gemakkelijk te voet te bereiken indien u het vakantiepark aan de achterzijde verlaat. 

De Slingeplas
Kruittorenstraat 20
7126BH Bredevoort

Ontdek alle dagjes uit in de Achterhoek