16 april 2019

Vakantiemodus aan: het seizoen is van start gegaan!

Dauw op het, dit jaar voor het eerst, gemaaide gras. Knoppen aan de struiken langzaam groen wordend bij de eerste voorzichtige zonnestralen. Damp van het zwembad terwijl de dag ontwaakt. De eerste gasten op het park die al een aantal dagen eerder zijn gearriveerd en nu in rust genieten van een vroege ochtendduik. Heerlijk… het seizoen is weer begonnen!

 

Wat zich deze winter heeft afgespeeld

Een mooi plaatje als je vergeet wat er zich ook deze winter weer heeft afgespeeld:

  • Nieuwe chalets met veranda geplaatst
  • Plannen voor een dierenweide gemaakt (wordt vervolgd!)
  • Ons restaurant de Schoppe gerenoveerd en heringericht 
  • Verschillende velden heringericht 

Ook deze winter was het weer een drukte van belang, maar we zijn blij met het resultaat! Klaar voor een nieuw seizoen met veel nieuwe en oude vertrouwde gezichten. Gasten van ver weg en dichtbij die staan te popelen om te kunnen genieten op en rond ons park.

Supermarkt3
Receptie (2)
Zwembad (1)
Schommel

Wij zijn er klaar voor

Het gras is gemaaid, de supermarkt is bevoorraad, de technische dienst is bezig om de laatste spullen op te ruimen. Bij de receptie is iedereen paraat. Klaar voor de strijd van vandaag, want de aankomst dag van het nieuwe seizoen is ieder jaar weer een grote toestroom van gasten die allemaal bepakt en bezakt klaar staan bij de receptie voor datgene waar wij ook zo naar uitzien: de vakantie! 

Ondertussen werken wij hard aan nieuwe plannen voor ons vakantiepark. Wat we niet moeten vergeten is om tussen de drukte door even stil te staan en te genieten van het prachtige park. Wij hebben weer veel zin in het seizoen en hopen dat u bij ons ook (weer) veel plezier beleeft en herinneringen maakt.

Heeft u nog niks geboekt voor deze zomer? Bekijk de beschikbare kampeerplaatsen en accommodaties op ons vakantiepark.

Ik hoop dat ik u bij ons mag verwelkomen!

Hendrik-Jan Mensink
Eigenaar De Twee Bruggen