Wanneer komt u kamperen?

Kamperen in Winterswijk,
middenin de Achterhoekse natuur

Kom comfortabel kamperen in Winterswijk, op luxe en ruim opgezette velden. De Twee Bruggen ligt in de Achterhoek en ligt middenin het prachtige coulisselandschap, waar u volledig tot rust komt. Of u nu met de tent, de caravan, vouwwagen of camper komt, u ervaart bij De Twee Bruggen dat heerlijke vakantiegevoel. U kunt een keuze maken uit ruime comfort-, comfort XL of een kampeerplaats met eigen sanitair. Wilt u eigen sanitair, een plek in de schaduw of dicht bij de faciliteiten? Het kan allemaal bij onze camping in Winterswijk.

Faciliteiten tijdens uw kampeervakantie in Winterswijk

Ons vakantiepark is voorzien van diverse verwarmde sanitairgebouwen. Ook is er een buitenbad én een overdekt binnenbad, een sauna en een fitnessruimte. Kinderen vermaken zich uitstekend bij diverse speelplekken en u kunt met uw gezin diverse activiteiten ondernemen op het terrein zoals kanovaren , minigolfen en tennissen. Heeft u geen zin om dagelijks te koken? Haal dan uw eten bij de Foodcorner of kom lunchen of dineren bij ons Restaurant "De Schoppe".

Niet alleen op het park maar ook in de directe omgeving -de Achterhoek- is van alles te beleven. Huur een fiets bij de receptie of stap in de auto naar het gezellige centrum van Winterswijk. Of het nou voorjaar, zomer, najaar of winter is: bij De Twee Bruggen is het altijd goed vertoeven! (Vraag alvast de vrijblijvende checklist aan voor het kamperen zodat u niets vergeet op uw vakanties!)

Onze ruim opgezette kampeerplaatsen

Bij De Twee Bruggen kiest u uit diverse kampeerplaatsen: Comfort, Comfort XL of kampeerplaats met eigen sanitair. Ontdek welke plaats het beste bij uw wensen past. Kiest u voor een kampeerplaats met privé sanitair, een plek in de schaduw of dicht bij een van de faciliteiten? Of gaat u voor volledige ontzorging met een verblijf op de glamping? Op onze 5-sterren camping in Winterswijk kunt u kiezen uit ruime, groene kampeerplaatsen op velden middenin de natuur. Heerlijk kamperen in Winterswijk met luxe faciliteiten en een indrukwekkende omgeving.

Komt u met de camper? Ook dan bent u van harte welkom op de kampeerplaatsen van ons vakantiepark - tussen de tenten, vouwwagens en caravans. 

Compleet vernieuwd sanitair gebouw

Vanaf het seizoen 2023 zijn alle sanitair gebouwen compleet gerenoveerd en vernieuwd tot luxe en moderne gebouwen met o.a.:

  • Luxe doucheruimtes met wastafel
  • Aparte toiletten
  • Kindersanitair
  • Mindervalide sanitair
  • Ruimte met wasmachine en droger 
  • Afwasmachines
TB20220629 0946

Blijf up-to-date!

Krijg als eerste een overzicht van ons laatste nieuws en beste aanbiedingen.

Aanmelden